مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری کمیته پیشگیری خودکشی در این شهرستان خبر داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از برگزاری کمیته پیشگیری خودکشی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا؛ غلامحسن آراسته گفت: در این کمیته ضمن تحلیل وضعیت شهرستان، چالشهای موجود در اجرای این برنامه بررسی و موارد لازم برای پیگیری اعضاء کمیته مصوب شد.
وی همچنین ضمن تاکید بر لزوم برنامه ریزی دقیق در پیشگیری از خودکشی گفت: باید به افراد با ریسک بالای خودکشی توجه ویژه شود و همکاری های بین بخشی لازم نیز در این زمینه با قوت انجام شود.
کارشناس بهداشت روان مرکز بهداشت شهرستان دنا در ادامه آمار اقدام به خودکشی سال 96 و 2ماهه ابتدای سال97 را به تفکیک جنسیت، سن، وضعیت تاهل، محل سکونت و روش اقدام به خودکشی تشریح نمود و در خصوص اهداف جلسه و استراتژی های برنامه پیشگیری از خودکشی، همچنین عوامل زمینه ساز، عوامل محافظت کننده و اصلی ترین عامل خودکشی (افسردگی) ایراد سخن شد.
زهرا گلستان با بیان اینکه طیف رفتار خودکشی داراي دامنهاي از فکر خودکشی، تهدید به خودکشی و اقدام به خودکشی تا خودکشی کامل است، اظهار کرد: بنا به تعاریف، افکار خودکشی به افکار مربوط به آرزوي مردن، برنامهریزي براي زمان و مکان و نحوه خودکشی و اثر آن بر دیگران اطلاق میشود.
کارشناس ارشد جامع شناسی و مدیر عامل موسسه فرهنگی و پژوهشی کلک نوین دنا و مسئول مرکز tc استان همچنین گفت: سوء مصرف مواد مخدر یکی از معضلات جهانی است که عوارض بسیار جدی و عمیقی بر سلامت جسمی و روحی- روانی فرد، زندگی خانوادگی، اقتصاد، امنیت و رشد فرهنگی جامعه می گذارد.
رضا خلیلی افزود:سوء مصرف مواد یکی از عوامل خطر مهم و مرتبط با خودکشی به شمار می آید.
وی یادآور شد:خودکشی در مردان بیشتر از زنان بوده و یکی از علتهای مهم مرگ در نوجوانان و جوانان زیر 35 سال محسوب می شود.
به گزارش وب دا؛ کمیته پیشگیری از خودکشی با حضور اعضای این کمیته در محل سالن آموزش بهداشت دنا برگزار شد.۵




